Aslan, Bandırma'da kükredi

Aslan, Bandırma

Bir grup Galatasaraylı, Kulüp'ten aldıkları resmi yetki ile Bandırma Galatasaraylılar Derneğini kurdu.

Bandırma’da bir grup Galatasaray taraftarı, sarı kırmızı renklerin ortak coşkusunu yaşama noktasında bir araya gelerek Kulüp’ten aldıkları yetki vizesi ardından resmen dernek başvurusunda bulundular.

Öncülüğünü Hakan Yücel, Adnan Erdan, Gökhan Gülşar, C. Hamdi Yaman, Yaşar Lafçı, Emin Özyurtlu, Alper Kılıç, Ahmet Boyacı, Barış Timurodaman, Av. Bengü Sert, Caner Banyocu, Ozan Tüm, Ahmet Varnalı, Hakan Sukayar, Hüseyin Baş, Orhan Eltan, Mülkü İzci, Onur Mete, Dr. Orhan Akkaya Kulüpten temin edilen tüzüğü imza altına alarak resmi başvuruda bulundular.

Bandırmalı Galatasaraylıların 16 kurucu üye nezdinde gerçekleştirdikleri kuruluş başvurusu, ilden tasdik aldıktan sonra üç ay içinde üye yazılımı tamamlanıp olağan üstü genel kurula gidilerek yeni seçilmiş yönetim ve organlar oluşturulacak.

Bandırmalı Galatasaraylılar uzun bir aradan sonra sarı kırmızılı camiayı bir araya getirecek oluşumu kutlamak amacı ile yemek düzenlediler.

Toplantı ardından eşli olarak Perama Otel Pera Bar’da kurucu üyelere eşleri tarafından rozet takıldı.

Törende konuşan kurucu Başkan Hakan Yücel, Bandırmalı Galatasaraylılar olarak uzun bir aradan sonra aynı çatı altında bir araya gelmenin coşkusunu yaşadıklarını, Sarı Kırmızılı camianın Bandırma’da hızla büyüyerek binlere ulaşan rakamlara çıkacağını söyledi.

Kurucu yönetim kurulu üyesi Adnan Erdan ise böylesine büyük camialarda eşlerinde katılımı nedeni ile zaman zaman görüş ayrılıkları doğabileceğini, bu nedenle eşlerden anlayış beklediğini vurgulayarak, geçmişte yaşadığı efsane Metin Oktay, anekdotunu anlattı.



Metin BAYRI
7.12.2014 12:05:38
Hayatının Yarısını GALATASARAY Trübününe Adamış Ve Hafızalarda Yer Edinmiş Hakan Sukayar Ve Bandırma Galatasaraylılar Derneğine Çıkmış Oldukları Bu Kutsal Görevde Başarılar Dilerim..

  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı